Razglasitev rezultatov nagradnega natečaja v akciji E-transformer na obisku!

Razglasitev rezultatov nagradnega natečaja v akciji E-transformer na obisku! Zahvaljujemo se vsem sodelujočim šolam pri sodelovanju v akciji E-transformer na obisku, ki je potekala v okviru projekta Life+ Slovenska OEEO kampanja. Akcija se je izkazala za zelo uspešno, saj je sodelovalo preko 200 slovenskih šol in vrtcev. Tako se je v desetih mesecih s pomočjo E-transformerja in pripravljene izobraževalne vsebine o pravilnem ravnanju z E-odpadki in odpadnimi baterijam, seznanilo več kot 66.000 otrok.

 V okviru akcije E-transformer na obisku so učenci zbirali odpadno električno in elektronsko opremo, ob ogledu E-transformerja seznanili o pravilnem ravnanju s tovrstno opremo ter sodelovali v nagradnem natečaju. Vse prispele izdelke je komisija pregledala in določila zmagovalne šole:

- Nagrajena šola v sklopu Logotip in slogan kampanje "Odločuj!" je Osnovna šola Ob Rinži Kočevje, ki prejme nagrado »fotoaparat«;
- nagrajena šola sklopu Odločuj! Video in foto natečaj je Osnovna šola Škofljica, ki prejme nagrado »fotoaparat«;
- nagrajena šola v natečaju Odločuj! Raziskovalna naloga »OEEO report!« je Biotehniška šola Maribor, ki prejme nagrado »izlet v Gardaland za cel razred«.

Komisija je imela zelo težko delo, saj smo prijeli zelo veliko kvalitetnih izdelkov s strani šol. Ker je bila odločitev o nagrajencih težka smo se odločili da podelimo še nekaj tolažilnih nagrad in sicer komplet majčk projekta Odločuj. Nagrajenci, ki prejmejo le te, so:

- OŠ Toneta Okrogarja, Zagorje ob Savi
- OŠ Marije Vere, Kamnik
- Vrtec Ljutomer
- Vrtec pri OŠ Dušana Muniha, Most na Soči
- CUDV Draga, Ig
- OŠ Luisa Adamiča, POŠ ŠMARJE SAP
- OŠ Ferda Vesela Šentvid Pri Stični

Vsem udeležencem projekta se še enkrat zahvaljujemo, da ste se skupaj z nami odločili in ločili, nagrajenim šolam pa še enkrat iskreno čestitamo! ODLOČUJ!

zakljucek_1zakljucek_10zakljucek_11zakljucek_12zakljucek_13zakljucek_14zakljucek_15zakljucek_16zakljucek_17zakljucek_2zakljucek_3zakljucek_4zakljucek_5zakljucek_6zakljucek_7zakljucek_8zakljucek_9