• Razglasitev rezultatov nagradnega natečaja v akciji E-transformer na obisku!

  Razglasitev rezultatov nagradnega natečaja v akciji E-transformer na obisku! Zahvaljujemo se vsem sodelujočim šolam pri sodelovanju v akciji E-transformer na obisku, ki je potekala v okviru projekta Life+ Slovenska OEEO kampanja. Akcija se je izkazala za zelo uspešno, saj je sodelovalo preko 200 slovenskih šol in vrtcev. Tako se je v desetih mesecih s pomočjo E-transformerja in pripravljene izobraževalne vsebine o pravilnem ravnanju z E-odpadki in odpadnimi baterijam, seznanilo več kot 66.000 otrok.

  Read more...
 • Nagradna igra STARO ZA NOVO!

  Nagradna igra STARO ZA NOVO!Družba ZEOS, je v sklopu projekta LIFE+ Slovenska OEEO kampanja, pripravila nagradno igro STARO ZA NOVO!, ki poteka na spletni strani www.facebook.com/Odlocuj.

  Za nagrade se lahko potegujejo vsi, ki v aplikacijo naložijo avtorsko fotografijo svojega televizorja ali oddajo glas za enega izmed tekmovalcev.

  Preveri super nagradni sklad na bit.ly/staro-za-novo.

 • E-TRANSFORMER NA ČAROBNEM DNEVU

  carobni dan 2E-transformer je v nedeljo 1.9.2013 obiskal Čarobni dan v Volčjem Potoku, kjer je zbiral E-odpadke in odpadne baterije. Vsem obiskovalcem je predstavil pravilno ločevanje s tovrstno opremo. Otroci, ki so oddali risbico na temo E-ODPADKE LOČUJ IN OKOLJE VARUJ! so pa prijeli prijetno presenečenje.

  Read more...

Eko semafor:

eko_semafor

Prijava na E-transformer:

e_transformer

Kje potuje E-transformer:

pot

ZETRIS - Igra za Android:

pot